Αξιζει να τα δεις

[ανιχνευτές μετάλλων][bleft]

ΓΕΩΡΑΝΤΑΡ

[GEORADAR][grids]

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ | ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

[αποστατικό][twocolumns]

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

[Gallery][bsummary]
Από το Blogger.

Gold Hunter (NEW)


Gold Hunter (NEW)

Αποστατικό Χρυσού, θησαυρών και διαμαντιών



Ανιχνευτής αποστάσεως της Γερμανικής Εταιρείας GER Detectors για μεγάλο βάθος (άνω τον 35 μέτρων) και μεγάλη απόσταση (εως 2000 μέτρα).




Η συσκευή διαθέτη οθόνη κρυστάλλων, μέσω της οποίας μπορείτε να καθορίσετε το είδος στόχο που θέλετε να ανιχνευθεί.Όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε γλώσσα μεταξύ:
Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Αραβικά.

Επιλέγετε την γλώσσα πριν αρχίσετε την αναζήτηση.

Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε :
να αναζητήσετε θησαυρούς και χρυσό κάτω από το έδαφος.
να αναζητήσετε φυσικό χρυσό και φλέβες χρυσού και ψήγματα χρυσού καθώς και υπόγεια σπήλαια (κενό).να αναζητήσετε διαμάντια και πολύτιμους λίθους .να ψάξετε για τις σπηλιές και υπόγεια κενά να επιλέξετε να αναζητήσετε για ασήμι κτλ
Μπορείτε να επιλέξετε την απόσταση έρευνας ρυθμίζοντας την από το πλήκτρο ελέγχου. Οι επιλογές που σας παρέχει για το εύρος της έρευνας είναι (500 μέτρα) - (1.000 μέτρα) - (1.500 μέτρα) ή (2000 μέτρα) .
Μετά την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων η συσκευής θα αρχίσει άμεσα να στέλνει και να λαμβάνει ειδικές συχνότητες ανίχνευση.
Η συσκευή Gold Humter  σαρώνει τον χώρο σε μία απόσταση από τον χειριστή έως και 2000 μέτρων και κλειδώνει τον στόχο οδηγώντας τον χειριστή στο ακριβές σημείο  του θαμμένου θησαυρού σε βάθος άνω τον 35 μέτρων με απόλυτη ακρίβεια.

GOLD HUNTER είναι συσκευή μεγάλης εμβέλειας εντοπισμού προϊόν έρευνας της Γερμανικής βιομηχανίας.
Είναι διακριτικό, δύνατό, με ακρίβεια στις ανιχνεύσεις του το μικρό το μικρό μεγεθος και η ευκολία χρήσης του το κάνει μοναδικό.
Η συσκευή έχει δοκιμαστεί από εμάς κάτω από πραγματικές συνθήκες για να αποδείξει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της, πριν διατεθεί στην Ελληνική αγορά.

Η συσκευή περιέχει:

Δεν υπάρχουν σχόλια: