Αξιζει να τα δεις

[ανιχνευτές μετάλλων][bleft]

ΓΕΩΡΑΝΤΑΡ

[GEORADAR][grids]

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ | ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

[αποστατικό][twocolumns]

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

[Gallery][bsummary]
Από το Blogger.

Ανιχνευτής νερού River-F Device













Ανιχνευτής νερού River-F Device



Εάν θέλετε να εντοπίσετε εύκολα και με ακρίβεια χιλιοστού  νερό ή κενό στο υπέδαφος μέχρι 2500 μέτρα βάθος, το River-F Device είναι αυτό που ζητάτε.

Για τους εξερευνητές υπόγειων υδάτων η Γερμανική Εταιρεία GER Detector παρέχει το τελευταίας τεχνολογίας (2016) υψηλής ανάλυσης σύστημα ανίχνευσης River-F Device για επαγγελματίες.Το σύστημα River-F Device είναι η πρώτη επαγγελματική συσκευή μεγάλης εμβέλειας αναζήτησης κενού και νερού.
Το σύστημα ανιχνεύει σε απόσταση 2500 μέτρων και βάθος πάνω από 1200 μέτρα.Η τεχνολογία του καθώς και τα νέου τύπου φίλτρα μας δίνουν στοιχεία με υψηλή ακρίβεια, του βάθους αλλά και του είδους νερού που ανίχνευσε.

Δηλαδή διαχωρίζει και ανιχνεύει το φρέσκο νερό, το θαλασσινό καθώς και το φυσικό νερό.Η απόσταση ανίχνευσης ξεκινά από 500 / 1000 / 1500 / 2000 ή 2500 μέτρα και βάθος 1200 μέτρα.
Η συσκευή λειτουργεί σε τέσσερις γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων αγγλικά.

Όταν ανοίξετε τη συσκευή, μπορείτε να επιλέξετε μια γλώσσα και να προσδιορίσετε το είδος του νερού που θέλετε να αναζητήσετε και μετά την απόσταση, η συσκευή θα ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης.



Όταν εντοπίσει νερό θα εμφανιστεί στην smart οθόνη η κατεύθυνση του στόχου και ο χρήστης μπορεί να περπατήσει προς το στόχο .

Η συσκευή περιορίζει τον στόχο σε μόλις 1 τετραγωνικό μέτρο και προσδιορίζει το βάθος με ακρίβεια εκατοστού.







Η συσκευή περιέχει:



Δεν υπάρχουν σχόλια: