Αξιζει να τα δεις

[ανιχνευτές μετάλλων][bleft]

ΓΕΩΡΑΝΤΑΡ

[GEORADAR][grids]

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ | ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

[αποστατικό][twocolumns]

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

[Gallery][bsummary]
Από το Blogger.

Χρυσές λίρες του Ε.Α.Μ. και χαμένη βάση των ΝΑΖΙ






Δείτε το δίμηνο οδοιπορικό της ομάδας μας, μετά από ανάλυση πληροφορίων υπερήλικα με  αξιόπιστες πληροφορίες από Εβραίο. που συνοδεύονταν από χάρτη .

Τα στοιχεία που συλλέξαμε μας οδήγησαν στο παλιό αρχηγείο των Αγγλων στην Βόριο Ελλάδα  αλλά και σε μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης στρατιωτικές βάσεις των Γερμανών μη καταγεγραμμένη στην περιοχή του Λαυρίου .
Στο οδοιπορικό παρουσιάζεται έντονα μια περίεργη σχέση των Άγγλων και με τους αντάρτες του Ε.Α.Μ.

Η έρευνα κράτησε περισσότερο από 2 μήνες, έγινε υπό την αιγίδα του EUROPEAN COOPERATIVE PROTECTION OF CULTURAL AND ARCHAEOLOGICAL HERITAGE ,χρησιμοποιήθηκαν για την επίτευξη του στόχου όλοι οι πόροι της Εταιρείας μας.

Χρησιμοποιήσαμε TITAN GER 1000 Pro | DEEP SEEKER | Gold Hunter Pro | Tero Vido Pro και το πειραματικό EMF 3D RADAR της Εταιρείας 
https://www.eugolddetectors.eu


Η ομάδα μας έκανε και κάνει πολλές αποστολές υπό την αιγίδα του EUROPEAN COOPERATIVE PROTECTION OF CULTURAL AND ARCHAEOLOGICAL HERITAGE, σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής, όπου η ποικιλομορφία της γης και το έδαφος ήταν αντιπροσωπευτικό για όλες τις περιστάσεις, το αποτέλεσμα μας έδωσε την καλύτερη εμπειρία για τη διάκριση μεταξύ των ανιχνευτών μετάλλων και γεωραντάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: